Du er her

Migrere til Google Chrome II

Nå har det gått om lag en og en halv uke siden jeg byttet til Chrome og på PC-en min har det gått fint og jeg er fornøyd med byttet. Det er et par små ting som irriterer litt:

Når jeg brukewr CKEditor, og det gjør jeg mye, så er det to irriterende ting jeg har lagt merke til:

  • Når jeg merker tabeller, så virker det som det skal, men visuelt blir ikke siste ruten merket. Jeg føler meg ikke sikker på at den siste ruten er merket som den skal. En småting, men den er nå der...
  • Når jeg ønsker å scrolle med hjulet i CKEeditor, scroller hele siden, så der må jeg bruke skrollebaren på siden. I FireFox måtte jeg ikke det.

Dette er små ting og ikke noe jeg ikke kan leve med. De andre fordelene oppveier det. Chrome er helt grei å programmere i, noe som er svært viktig for meg.

 

Så var det på TV-PC-en da. Der har jeg et sært problem på RiksTV. Jeg streamer TV-en, så jeg har muligheten til å gå en time eller to bakover om jeg ikke rakk å se begynnelsen på filmen/serien/dokumentaren.

Når jeg da skal «spole» bakover, så bommert musemarkøren på det stedet der den sier at den er, så jeg må gå lenger tilbake med musen for å finne det riktige tidspunktet. Dette er ikke noe fenomen på PC-en min, men der er like fullt et fenomen på TV-Pc-en. Den brukes kun til TV. Det gjør at jeg ikke kan gå helt tilbake i tid. Jeg har feilsøkt det, men ikke funnet grunnen eller fått til å fikse det. Det burde jo være mulig, siden det virker fint på PC-en min, men jeg har lagt ned mer tid enn jeg syns jeg burde på det, så jeg gadd ikke stresse mer med det.

Derfor har jeg reinstallert FireFox på TV-PC-en, for den kjører 100% fint der.

Så:
Konklusjonen min så langt er at nå har jeg klart å migrere på min egen PC og tror ikke jeg kommer til å gå tilbake, men TV-PC-en, den skal få kjøre FireFox fordi jeg ikke gidder å stresse med å finne en feil som ikke opptrer om jeg bruker FireFox der. If it works, why fix it?