Du er her

Fjernadministrasjon

Jeg tilbyr nå fjernadministrasjon til redusert pris. Jeg vil ved hjelp av et lite program, kunne ta over skjermen på PC-en din og derved hjelpe med forskjellige problemer som om jeg satt foran PC-en din.

Ved slike oppdrag gir jeg 25% avslag på prisen, men det betinger at jeg har deg på telefonen, som kan restarte PC-en og koble meg på fjernstyringen ved behov.

Du må også ha internettilkobling.

 

Oppgave

Ordinær pris

Pris ved fjernstyring

Oppsett og klargjøring av ny PC med antivirus, hjelpeprogrammer og kodeker, samt Office suite (MS office om du har lisens, ellers LibreOffice).562,5

450,00
Inkludert MVA: 562,50

337,50
Inkludert MVA: 421,90

Gjennomgang av treg PC for å få den til å bli rask igjen og/eller fjerning av virus.

750,00
Inkludert MVA: 937,50

562,50
Inkludert MVA: 703,00

Feilretting på PC eller periferutstyr som skriver, scanner, og rutere, samt alle andre oppdrag som kan løses via fjernadministrasjon.

 

450,00 pr. time.
Inkludert MVA: 562,50 pr. time.

337,50 pr.time
Inkludert MVA: 421,90 pr. time

 

Hjelp ved problemer med eller opplæring i bruk av nettside/nettprogram jeg har laget, inntil 4 timer, fjernhelp via telefom og fjernadministrasjon.

0,00
Inkludert MVA: 0,00

 

 

0,00
Inkludert MVA: 0,00

 

I tillegg:

  • Jeg tar kun betalt om saken løses. Ingen løsning, ingen kostnad!
  • Ved timebetalte oppdrag tar jeg betalt for minimum en time. Skulle det gå ut over en time, vil jeg ta betalt pr. minutt.
  • Etter hver gang du har brukt meg til å hjelpe, har du 20 minutter telefontid (gjerne med fjernstyring) for å løse evt. problemer som oppstår etter en slik oppgave og hjelp i den utstrekning jeg kan til å bli vant med nye systemer og programmer. Jeg vil hjelpe med det alt jeg kan som tilhører den oppgaven jeg jobbet med. Dette er inkludert i prisen.

 

 

Forbehold:
Selv om jeg gjør hva jeg kan for at det ikke skal skje, fins det alltid en mulighet for at jeg kan miste data. Filer som er ødelagte, disker som ikke lar seg lese er bare noen av grunnene til at data kan gå tapt. Jeg tar ikke ansvar om det skulle skje, men jeg gjør mitt ytterste for at det ikke skal hende.